World of Goo

World of Goo Demo 1.2

Constructies bouwen in prachtige indiegame

VOOR

  • Originele speelstijl
  • Prachtige beelden & geluid
  • Goede opbouw levels
  • Perfect aangepast voor Android

TEGEN

  • Helemaal niets op aan te merken

Essentieel
10

In World of Goo leid je verschillende soorten ballen naar de uitgang van een level. Dit doe je door het bouwen van bruggen en het trotseren van de zwaartekracht. World of Goo is een 'Physics game', wat betekent dat het spel natuurkundige wetten simuleert. Dit realistische element -in combinatie met fijne beelden en mooie muziek- resulteert in een origineel spel.

World of Goo draait volledig om het construeren van bruggen & torens, die de ballen naar een pijpleiding ergens in het level brengen. Eenmaal aangekomen bij de pijp, zuigt deze alle ronde rakkers naar binnen. Hoe meer bolletjes je redt, des te hoger je punten. Bouwen met ballen klinkt misschien simpel, maar elk type gedraagt zich anders! Er zijn bollen die als snotterige druppels naar beneden glijden, terwijl andere zichzelf verankeren in muren. Gelukkig krijg je van de mysterieuze 'sign painter' handige tips op bordjes.

De besturing van World of Goo is erg intuïtief. Met je vinger selecteer je een bal om deze tegen een andere aan te 'plakken', wat mogelijk is bij minimaal 2 aanknopingspunten. Zo ontstaat in menig niveau een basis die oogt als de Eiffeltoren. De levels zitten goed in elkaar en zijn allemaal anders opgebouwd. Zo moet je in het ene level recht omhoog bouwen en in een ander over een helse put, tegen de wind in! World of Goo heeft zelfs een interessant verhaal aan boord, dat zich uitstrekt over 4 seizoenen.

World of Goo is een creatief spel, dat dankzij de variatie nooit verveelt. De sublieme sfeer -met dank aan cartooneske beelden en prachtige muziek- zorgt voor een fijne ervaring bij spelers in elke leeftijd. Op World of Goo is werkelijk niets aan te merken, de torenhoge verslavingsfactor uitgezonderd.

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
World of Goo

Download

World of Goo Demo 1.2

Beoordelingen about World of Goo